Rehtorimme Jari Niemelä luopuu rehtorin tehtävistä 1.2.2022 alkaen terveydellisistä syistä. Niemelä siirtyy tutkimusvapaalle ja johdon asiantuntijatehtäviin rehtorikauden loppuun 31.7.2023 asti. – Haluan koko hallituksen puolesta kiittää Jaria lämpimästi hyvin tehdystä rehtorin työstä ja toivottaa rauhaa toipumiselle, sanoo yliopiston hallituksen puheenjohtaja Niklas Bruun. Rehtorin tehtäviä Niemelän sairauslomien aikana hoitanut Sari Lindblom on nimitetty hoitamaan rehtorin tehtäviä toistaiseksi.
Helsingin yliopiston rehtori Jari Niemelä luopuu rehtorin tehtävistä 1.2.2022 alkaen | Helsingin yliopisto www.helsinki.fi

Niemelä jatkaa johdon asiantuntijatehtävissä rehtorikauden loppuun 31.7.2023 asti.